Koningsdag 2021 afgelast ivm Corona-maatregelen

Beste Hexelaars, Helaas kunnen we in verband met corona, net als vorig jaar geen Koningsdag organiseren, zoals wij dat voor ogen hebben met ontbijt in het Kulturhus, de Oranjeloop, spelletjes etc.

We hopen dat we volgend jaar weer samen mogen vieren dat onze Koning jarig is. Wij wensen iedereen een fijne dag op 27 april en hopelijk tot ziens volgend jaar in en om het Kulturhus.

Hartelijke groet
Het Oranjecomité Hoge Hexel en omstreken

Oranjefeest Hoge Hexel Wilhelmus

Koningsdag 2020 afgelast

Als gevolg van de Corona crisis en de snel veranderende omstandigheden, heeft het Oranje Comite besloten het advies van het RIVM op te volgen en onze verantwoordelijkheid te nemen om verdere verspreiding van het virus te verkleinen. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn om koningsdag 2020 in Hoge Hexel af te lasten. Graag zien we jullie volgend jaar weer. Voor nu wensen wij jullie alle gezondheid toe.

Oranje Comite Hoge Hexel

Ballooning 2 juni gaat door

We verwachten alle deelnemers om 18.45 uur bij het Kulturhus.
Daar drinken we met zijn allen eerst een kop koffie / thee. De ballonvaarder arriveert tussen 19.00 en 19.30 uur.
Uiterlijk 19.30 uur vertrekken we richting het perceel van Johan Koppelman.
De verwachting is dat we om 20.00 uur in de lucht hangen.

Met vriendelijke groet,

Oranje Comite Hoge Hexel

 

Ballooning

Ballooning,

Op 2 juni a.s. is de ballooning in Hoge Hexel. We stijgen op van een perceel aan de bekkenhaarsweg (fam. J. Koppelman) in Hoge Hexel.
We vertrekken rond 19.00 / 19.15 uur met 7 ballonnen. Er gaan in totaal 35 personen mee.
De deelnemers verzamelen zich tussen 18.00 uur en 18.15 uur in het kulturhus in Hoge Hexel.
U bent van harte welkom om de ballonnen uit te zwaaien.
Bij te harde wind wordt er niet gevaren.

 

 

 

Ballooning 2 juni 2018

Oranje Comité Hoge Hexel viert dit jaar haar 10 jarig jubileum. Dit jubileum vieren we door het organiseren van een ballooning op zaterdag 2 juni a.s.

Voor wie?
De ballooning is voor iedereen die maar mee wil. Iedere deelnemer moet wel minimaal 1.30 meter zijn. Kinderen kunnen mee onder begeleiding van een ouder. We vertrekken van een perceel in Hoge Hexel om ca 18.30 uur. In het Kulturhus van Hoge Hexel verzamelen we ons. Van daaruit vertrekken we in busjes naar de ballonnen. Na de ballonvaart komen we weer samen in het Kulturhus. Onder het genot van een hapje en drankje praten we na over de vaart. Wanneer het weer het niet toelaat om op te stijgen wijken we uit naar 9 juni of 16 juni.  Johannes Kooistra van het Noordelijk Ballonvaartcentrum is verantwoordelijk voor het gestructureerd en veilig laten opstijgen van de ballonnen.

Kosten
140 euro per persoon te voldoen bij opgave. Gaan de ballonnen niet de lucht in, door de weersomstandigheden, op bovengenoemde 3 data dan wordt het geld terug gestort. Hou bovengenoemde 3 data dus vrij in uw agenda! Mocht u niet kunnen op 1 van genoemde momenten dan kan uw plaats door een kennis/familie van u worden overgenomen. Dit moet u zelf regelen en doorgeven aan het Oranje Comité. U ontvangt dan geen geld retour.

Opgave
Opgeven kan tot en met 10 mei 2018 via de website  https://www.oranjefeesthogehexel.nl/events/ballooning/