Jouw stem is geld waard voor het Oranjecomité Hoge Hexel!

Rabobank Noord en West Twente draagt de verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne. Zij stellen 125.000,- euro beschikbaar. Ook Oranjecomité Hoge Hexel doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete club/stichting waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Klanten van de Rabobank Noord en West Twente bepalen welke verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage verdient. Elke stem is dus geld waard voor het Oranjecomité Hoge Hexel!

Steun ons!

Het is voor Oranjecomité Hoge Hexel belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aanschaffen van een wedstrijdklok voor de hardloopwedstrijd op Koningsdag. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Oranjecomité Hoge Hexel.

Beslis mee en kom in actie via www.rabobank.nl/nwt